江苏成考网
  • 咨询电话:0512-52936332
城市:苏州成考 | 南京成考 | 无锡成考 | 常州成考 | 盐城成考 | 镇江成考 | 南通成考 | 徐州成考 | 宿迁成考 | 扬州成考 | 泰州成考 | 连云港成考 | 淮安成考 |
热门搜索:成考高效提分 | 低学历升本科 | 考生查询 | 服务大厅 |

2020年成考高起点英语完型填空试题二

2020-07-25   来源:江苏成考信息网    点击:
作者:

【摘要】我们在参加任何考试,要想通过,重在态度,态度决定一切高度,只要大家认真练习,通过考试其实很简单,下面我们练习《2020年成考高起点英语完型填空试题二》。

The young engineer sat down on a rock and rested his head in his hands. He would never get home; it was 1 . For weeks he had been 2 in the Northwest Canadian forest. Now there was a terrible 3 behind his eyes, and worse of ail, he had gone 4 .

Suddenly a man 5 out of the woods, an Indian who had been hunting in the area. Seeing the engineer's 6 , he caught a fish in a nearby 7 and fed the sick man the 8 of the fish and some flesh from its head. 9 within a few hours the engineer's pain was 10 . A day later he could 11 again, and the next day he had 12 recovered.

When he returned home, the engineer told the 13 to Dr Price. Not until years later did it become a(n) 14 fact that this was just an everyday 15 doing its work. For what the engineer did, by eating fish eyes, was to 16 his vitamin (维生素)。

Vitamin A's biggest job is to keep the eyes 17 . Without A, people and animals get night blindness and other eye problems. Without A, people can even be totally blind. A helps to keep the skin in good 18 . A also helps 19 with bones and teeth and has to do with proper 20 of blood cells.

1. A. hopeless B. useless C. careless D. timeless

2. A. lost B. treated C. hunting D. working

3. A. scene B. illness C. pain D. heat

4. A. blind B. changed C. mad D. separated

5. A. reached B. appeared C. hid D. watched

6. A. starvation B. situation C. reality D. trouble

7. A. stream B. boat C. place D. sea

8. A. tail B. skin C. bone D. eyes

9. A. Possibly B. Surprisingly C. Fortunately D. Immediately

10. A. shown B. gone C. settled D. disappeared

11. A. see B. speak C. walk D. work

12. A. naturally B. completely C. partly D. physically

13. A. news B. result C. secret D. story

14. A. actual B. accepted C. solved D. ordinary

15. A. sight B. food C. lifeguard D. service

16. A. from B. by C. about D. with

17. A. trust B. trade C. try D. take

18. A. looking B. rolling C. moving D. going

19. A. energy B. order C. shape D. sense

20. A. out B. off C. about D. to

参考答案:

1.A 2.A 3.C 4.A 5.B 6.D 7.A 8.D 9.B 10.B

11.A 12.B 13.D 14.B 15.C 16.D 17.D 18.C 19.A 20.A


注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准


未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成人高考 [https://www.jsckw.cn/]
本文关键词: 成考高起点英语
本文地址:https://www.jsckw.cn//gaoqizhuan/1075.html

上一篇: 2020年成考高起点英语完型填空试题一
下一篇:2020年成考高起点英语完型填空试题三

江苏成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月23、24日】

江苏成考考前培训江苏成考预报名
距2021全国成人高考:仅剩
0
天!
【请广大考生提前备考】
加入江苏成考公众号

扫一扫加入公众号

随时获取成考政策、通知、公告以及各类学习资料、学习方法、教程。

江苏成人高考 | 关于我们 | 公司动态 | 免责声明 | 隐私条款 | 联系我们

Copyright 2019-2020 江苏成人高考网_江苏成考网 All Rights Reserved. 备案号 苏ICP备19011022号-2

版权所有为:常熟市新晨教育咨询有限公司

本站地址:江苏省苏州市常熟新颜路1号
咨询电话:0512-52936332 
扫一扫关注微信公众号
随时获取成考政策、通知、公告以及
各类学习资料、学习方法、教程
立即关注