江苏成考网
  • 咨询电话:0512-52936332
城市:苏州成考 | 南京成考 | 无锡成考 | 常州成考 | 盐城成考 | 镇江成考 | 南通成考 | 徐州成考 | 宿迁成考 | 扬州成考 | 泰州成考 | 连云港成考 | 淮安成考 |
热门搜索:成考高效提分 | 低学历升本科 | 考生查询 | 服务大厅 |

2020年成考高起点英语完型填空试题一

2020-07-25   来源:江苏成考信息网    点击:
作者:

【摘要】我们在参加任何考试,要想通过,重在态度,态度决定一切高度,只要大家认真练习,通过考试其实很简单,下面我们练习《2020年成考高起点英语完型填空试题一》。

I went there in 1924; no local planes in those days, so I made the trip by bus. It was a thousand kilometers, and it 1 twenty hours. I sat by a fellow about my own age, 24. He said his name was Karl Packey, 2 he told me 3 anything else.

He 4 me because he had so little to say. No opinions, no memories, no tales to 5 . Had his home, his life, the war and so on left no mark at all 6 him? It was very 7 . I was 8 when the pillows were given 9 , and I could politely try to sleep. I hoped I would never meet him again. The next time I went to Fairburn was in 1974. By 10 , of course. The president was going to “open” the new town, 11 had taken twenty-six years to be 12 . I sat next to a man of about fifty, whose face was a 13 . I guessed he had something 14 to tell me.

The face was rough, brown and 15 with age and worry. There were two old scars (伤痕) in his face. But 16 them, I saw 17 and power. I guessed he was the boss of 18 . Perhaps he hadn‘t expected the big job and hadn’t wanted it.

He had done it well, no doubt. The thing had clearly 19 him the power of decision. We started to talk…。 The next two hours were for me the most interesting, adventurous, even exciting that I remember. He kept me silent, 20 with wonder. Our plane 21 Fairburn. I 22 his hand and thanked him for making the journey so 23 . I told him my name. “The pleasure was 24 ,” he said, “I was Chief Engineer here at Fairburn until last year. I built the new town. Karl Packer is the name. Haven‘t we met before 25 ?”

1. A. took      B. spent       C. lost       D. had

2. A. but       B. still       C. yet        D. however

3. A. hardly     B. almost       C. nearly      D. mostly

4. A. disappointed B. pleased      C. excited      D. worried

5. A. say       B. speak       C. tell       D. talk

6. A. in       B. with        C. for        D. on

7. A. puzzling    B. interesting    C. exciting     D. wondering

8. A. glad      B. sorry       C. sad        D. angry

9. A. in       B. up         C. out        D. with

10. A. bus       B. land        C. air        D. sea

11. A. it       B. that        C. which       D. this

12. A. built      B. made        C. set        D. founded

13. A. book      B. mirror       C. picture      D. window

14. A. good      B. bad        C. wrong       D. old

15. A. cleaned     B. washed       C. lined       D. broken

16. A. on       B. above       C. over       D. in

17. A. success     B. sadness      C. fear       D. failure

18. A. something    B. anything      C. nothing      D. everything

19. A. taught     B. offered      C. gave       D. showed

20. A. open-mouth   B. opened-mouth   C. open-mouthed  D. opening-mouth

21. A. landed at    B. landed in     C. landed to     D. landed

22. A. hit       B. shook       C. seized      D. caught

23. A. pleasant    B. pleasure      C. pleased      D. pleasing

24. A. my       B. mine        C. me        D. I

25. A. somewhere    B. anywhere      C. nowhere      D. everywhere

参考答案:

1.A 2.A 3.A 4.A 5.C 6.D 7.A 8.A 9.C 10.C

11.C 12.A 13.A 14.B 15.C 16.C 17.A 18.A 19.A 20.C

21.A 22.B 23.A 24.B 25.A


注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准


未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成人高考 [https://www.jsckw.cn/]
本文关键词: 成考高起点英语
本文地址:https://www.jsckw.cn//gaoqizhuan/1074.html

上一篇: 2020年成人高考高起点《语文》提升练习及答案三
下一篇:2020年成考高起点英语完型填空试题二

江苏成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月23、24日】

江苏成考考前培训江苏成考预报名
距2021全国成人高考:仅剩
0
天!
【请广大考生提前备考】
加入江苏成考公众号

扫一扫加入公众号

随时获取成考政策、通知、公告以及各类学习资料、学习方法、教程。

江苏成人高考 | 关于我们 | 公司动态 | 免责声明 | 隐私条款 | 联系我们

Copyright 2019-2020 江苏成人高考网_江苏成考网 All Rights Reserved. 备案号 苏ICP备19011022号-2

版权所有为:常熟市新晨教育咨询有限公司

本站地址:江苏省苏州市常熟新颜路1号
咨询电话:0512-52936332 
扫一扫关注微信公众号
随时获取成考政策、通知、公告以及
各类学习资料、学习方法、教程
立即关注