江苏成考网
  • 咨询电话:0512-52936332
城市:苏州成考 | 南京成考 | 无锡成考 | 常州成考 | 盐城成考 | 镇江成考 | 南通成考 | 徐州成考 | 宿迁成考 | 扬州成考 | 泰州成考 | 连云港成考 | 淮安成考 |
热门搜索:成考高效提分 | 低学历升本科 | 考生查询 | 服务大厅 |

2020年成考高起点英语完型填空试题三

2020-07-25   来源:江苏成考信息网    点击:
作者:

【摘要】我们在参加任何考试,要想通过,重在态度,态度决定一切高度,只要大家认真练习,通过考试其实很简单,下面我们练习《2020年成考高起点英语完型填空试题三》。

完形填空(共15小题;每题2分,共30分)

通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

Young Marconi had the teachers to give him lessons at home in Italy.He loved books,especially 1____ on science.He had curious mind and always wanted to prove for himself 2____ he read.

3____ day,when he was sitting by an open window,it seemed that a thousand 4____ filled his ears.“Where are they all 5____ ?”he asked himself.“And where will they go? What happens to all the words that people say?Do they 6____ in the air around the earth,7 ____ waiting for someone to pick them up?”

At once Marconi went to work.Sounds cal3 be made t0 8 ____ ,he thought,if they are given a push by electricity.If I call push a piece of wood across the waves of water.I can also 9_____ sounds through the air waves by electrical power.

A few weeks 10____ he called his mother and father up to his workroom for a 11 ____.He touched a little machine,and two floors below there was the sound of a buzz(嗡嗡声).“How did you do it?”they asked.“Your machine is 12_____ far from the sound.”

“That’s right,”he said happily.“I have just found a 13_____ to carry sound without wires.’’

Although Marconi’S father did not think the wireless sound would 14_____ be important,he gave his son some money to 15____ his work.“Father,with this money I am going to send messages round the world one day.’’

1.A.that B.those C.ones D.One

2.A.that B.what C.Things D.Books

3.A.Some B.Certain C.A D.One

4.A.noises B.voices C.sounds D.Waves

5.A.to B.along C.From D.By

6.A.fly B.float C.keep D.Stay

7.A.only B.just C.and D.So

8.A.fly B.run C.travel D.Go

9.A.push B.fly C.set D.send

10.A.before B.1ater C.past D.Ago

11.A.wonder B.surprise C.fright D.Joke

12.A.so B.such C.much D.Enough

13.A.road B.path C.way D.Mean

14. A.ever B.forever C.never D.Not

15.A.keep B.keep on C.go on D.Continue

参考答案:

1.B 2.B 3.D 4.A 5.C 6.D 7.B 8.C 9.D 10.B

11.B 12.A 13.C 14.A 15.D



注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准


未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成人高考 [https://www.jsckw.cn/]
本文关键词: 成考高起点英语
本文地址:https://www.jsckw.cn//gaoqizhuan/1076.html

上一篇: 2020年成考高起点英语完型填空试题二
下一篇:2020年成考高起点英语完型填空试题四

江苏成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月23、24日】

江苏成考考前培训江苏成考预报名
距2021全国成人高考:仅剩
0
天!
【请广大考生提前备考】
加入江苏成考公众号

扫一扫加入公众号

随时获取成考政策、通知、公告以及各类学习资料、学习方法、教程。

江苏成人高考 | 关于我们 | 公司动态 | 免责声明 | 隐私条款 | 联系我们

Copyright 2019-2020 江苏成人高考网_江苏成考网 All Rights Reserved. 备案号 苏ICP备19011022号-2

版权所有为:常熟市新晨教育咨询有限公司

本站地址:江苏省苏州市常熟新颜路1号
咨询电话:0512-52936332 
扫一扫关注微信公众号
随时获取成考政策、通知、公告以及
各类学习资料、学习方法、教程
立即关注