江苏成考网
  • 咨询电话:0512-52936332
城市:苏州成考 | 南京成考 | 无锡成考 | 常州成考 | 盐城成考 | 镇江成考 | 南通成考 | 徐州成考 | 宿迁成考 | 扬州成考 | 泰州成考 | 连云港成考 | 淮安成考 |
热门搜索:成考高效提分 | 低学历升本科 | 考生查询 | 服务大厅 |

2020年成考高起点英语完型填空试题七

2020-07-25   来源:江苏成考信息网    点击:
作者:

【摘要】我们在参加任何考试,要想通过,重在态度,态度决定一切高度,只要大家认真练习,通过考试其实很简单,下面我们练习《2020年成考高起点英语完型填空试题七》。

2020年成考高起点英语完型填空试题七

完形填空

通读下面的短文,掌握其大意,然后从每小题的四个选项中选出可以填人相应空白处的最佳选项。

Itzhak Perlman was bom in Israel. Today he lives in New York City. But his music has made him a citizen of the world. He has played in1____ every major eity. He has2____ feen

Grammy awards (奖) and four Emmys. Perlman suffered a terrible disease which damaged his3____ at24. Today he uses a

wheelchair or walks with crutches (拐杖). But none of these4____ him from playing the violin (小提琴). As a young child, he took his first5____ at the Music Academy of Tel Aviv. Very quickly, his special gift was 6____. At 13 he went to the United States to appear on television.

His playing7____ him to the Juilliard School in New York.

His music is full of power and strength. It canbe 8____ or joyful, loud or soft. But people say it is not the music alone that makes his playing so9____. They say he is able to show the joy he10____ in playing, and the feelings that great music can express.

Anyone who has 11____ his performance will tell you that it is 12____to watch him play.

His face changes as the_ 33 ____ from his violin changes. He smiles and 34____ his eyes when the music is light and happy. He often dark when the music seems dark and frightening.

JIzhak Perlman has received many honors, and continues to receive honors for his music.

1. A. almost B. just C. merely D. even

2. A. caught B. enjoyed C. given D. won

3. A. brain B. hand C. legs D. voice

4. A. protected B. reduced C. blocked D. stopped

5. A. lessons B. violin C. experience D. performances

6. A. received B. improved C. recognized D. shared

7. A. guided B. led C. showed D. caused

8. A. astonishing B. exciting C. happy D. sad

9. A. special B. easy C. difficult D. common

10. A: develops B. learns C. feels D. touches

11. A. sat B. helped C. monitored D. attended

12. A. surprising B. exciting C. boring D. encouraging

13. A. strength B. play C. music D. feeling

14. A. fixes B. closes C. wipes D. rolls

15. A. sounds B. looks C. thinks D. acts

参考答案:

1. A 2. D 3. C 4. D 5. A 6. C 7. B 8. B 9. A 10. C

11. D 12. B 13. C 14. B 15. B



注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准


未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成人高考 [https://www.jsckw.cn/]
本文关键词: 成考高起点英语
本文地址:https://www.jsckw.cn//gaoqizhuan/1080.html

上一篇: 2020年成考高起点英语完型填空试题六
下一篇:2020年江苏成人高考高起点语文答案

江苏成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月23、24日】

江苏成考考前培训江苏成考预报名
距2021全国成人高考:仅剩
0
天!
【请广大考生提前备考】
加入江苏成考公众号

扫一扫加入公众号

随时获取成考政策、通知、公告以及各类学习资料、学习方法、教程。

江苏成人高考 | 关于我们 | 公司动态 | 免责声明 | 隐私条款 | 联系我们

Copyright 2019-2020 江苏成人高考网_江苏成考网 All Rights Reserved. 备案号 苏ICP备19011022号-2

版权所有为:常熟市新晨教育咨询有限公司

本站地址:江苏省苏州市常熟新颜路1号
咨询电话:0512-52936332 
扫一扫关注微信公众号
随时获取成考政策、通知、公告以及
各类学习资料、学习方法、教程
立即关注