江苏成考网
  • 咨询电话:0512-52936332
城市:苏州 | 南京 | 无锡 | 常州 | 盐城 | 镇江 | 南通 | 徐州 | 宿迁 | 扬州 | 泰州 |
热门搜索:成考高效提分 | 低学历升本科 | 考生查询 | 服务大厅 |

2020年成考高起点英语完型填空试题六

2020-07-25   来源:江苏成考信息网    点击:
作者:

【摘要】我们在参加任何考试,要想通过,重在态度,态度决定一切高度,只要大家认真练习,通过考试其实很简单,下面我们练习《2020年成考高起点英语完型填空试题六》。

2020年成考高起点英语完型填空试题六

完形填空

通读下面的短文,掌握其大意,然后从每小题的四个选项中选出可以填人相应空白处的最佳选项。

My father brought home a saiboat when I was ten,and almost each Sunday in summers we would go sailing. Dad was quite skilled in sailing, but not good at1____. As for me,I2____ both before twelve because of living close to Lake Ontario.

The last time Dad and I set sail together is really3____ . It was a perfect weekend after I graduated from university. I came home and 4____ Dad to go sailing. Out we set soon on the 5 ____lake. Dad hadn't sailed for years, but everything went well with the tller( 舵柄) in his hands.

When we were in the middle of the lake,a 6____ wind came all of a sudden. The boat was hit

7____. Dad was always at his best in any 8____ , but at this moment he 9____ “John! Help!" He shouted in a trembling voice, with the tller still in his hands.

In my memory he could fix any_ 10____. He was the one 1 always11____ for strength and security. Before 1 could respond,a 12____ _ of water got into the boat. I rushed to the tller but it was too late. Another huge wall of water 13____ the boat in a minute. We were thrown into the water,and Dad was struggling aimlesaly. At that moment,I felt fierecely protective of him.

I swam to Dad 14____ and assisted him in climbing onto the hull( 船壳)of the boat. Upon stting on the hull. Dad was a litle awkward about his flashof15____ .“ Ir's all right,Dad. We are safe now."I comforted him.

That was the first time Dad had counted on me in a moment of emergency. More importanly, I found it was my turm to start looking out for my father.

1. A. boating B. running C. swimming D. teaching

2. A. enjoyed B. desired C. hated D. learmed

3. A. unforgivable B. unforgetable C. cheerful D. regretful

4. A. sent B. ordered C. invited D. allowed

5. A. calm B. icy C. stormy D. thundery

6. A. strong B. gentle C. cold D. hot

7.A. repeatedly B. lightly C. hardly D. violently

8. A. danger B. place C. sport D. job

9. A. suffered B. fell C. froze D. withdrew

10. A. problem B. relationship C. machine D. boat

11. A. turmned to B. lived with C. argued with D. objected to

12. A. fountain B. stream C. shower D. wave

13. A. got through B. poured to C. turmed over D. lifted up

14. A. hopelessly B. quickly C. slowly D. helplessly

15. A. pain B. anger C. fear D. shame

参考答案:

1.C 2.D 3.B 4.C 5.A 6.A 7.D 8.A 9.C 10.A

11.A 12.D 13.C 14.B 15.C



注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准


未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成人高考 [https://www.jsckw.cn/]
本文关键词: 成考高起点英语
本文地址:https://www.jsckw.cn//gaoqizhuan/1079.html

上一篇: 2020年成考高起点英语完型填空试题五
下一篇:2020年成考高起点英语完型填空试题七

江苏成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月30、31日】

江苏成考考前培训江苏成考预报名
距2021全国成人高考:仅剩
0
天!
【请广大考生提前备考】
加入江苏成考公众号

扫一扫加入公众号

随时获取成考政策、通知、公告以及各类学习资料、学习方法、教程。

江苏成人高考 | 关于我们 | 公司动态 | 免责声明 | 隐私条款 | 联系我们

Copyright 2019-2020 江苏成人高考网_江苏成考网 All Rights Reserved. 备案号 苏ICP备19011022号-2

版权所有为:常熟市新晨教育咨询有限公司

本站地址:江苏省苏州市常熟新颜路1号
咨询电话:0512-52936332 
扫一扫关注微信公众号
随时获取成考政策、通知、公告以及
各类学习资料、学习方法、教程
立即关注