江苏成考网
  • 咨询电话:0512-52936332
城市:苏州 | 南京 | 无锡 | 常州 | 盐城 | 镇江 | 南通 | 徐州 | 宿迁 | 扬州 | 泰州 |
热门搜索:成考高效提分 | 低学历升本科 | 考生查询 | 服务大厅 |

2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案14

2020-01-03   来源:江苏成考信息网    点击:
作者:

【导语】2020年江苏成人高考已经可以开始报考,已经报考的考生们最重要的事情就是复习备考了,复习可以使你更好发挥知识的作用,熟能生巧,融会贯通,下面江苏成人高考网给大家整理了2020年江苏成考高起专英语模拟试题及答案,供备考考生参考复习。

2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案14

1. Is this the key the door?

A. of

B. to

C. for

D. from

2. There a table tennis match sometime next week, isn’t there?

A. is going to be

B. is going to have

C. will have

D. will be

3. She told her daughter in the street any more.

A. to not play

B. not to play

C. don’t play

D. not play

4. “What’s on the desk?” “________ some glasses.”

A. It is

B. There is

C. They are

D. There are

5. You can have fish meat, but you can’t have .

A. neither…nor…both

B. both…and…neither

C. either…or…both

D. either…or…neither

6. There’s not work to do. I can leave soon.

A. many

B. a

C. little

D. much

7. The box on the desk is made wood.

A. of

B. from

C. in

D. out

8. You can’t go into the room because it yet.

A. isn’t cleaned

B. not cleaned

C. hasn’t been cleaned

D. won’t be cleaned

9. She has lunch at home on Sundays.

A. don’t

B. hardly

C. doesn’t

D. not

10. What’s wrong this machine? It doesn’t work.

A. on

B. at

C. of

D. with

11. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.

A. Toms … my … he

B. Tom's … mine … his

C. Tom's … mine … him

D. Tom's … my … his

12. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”

“It’s hard to say.___________ people, I think.”

A. Million of

B. Millions of

C. Two millions of

D. Two million of

13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.

A. showed

B. made out

C. had

D. turned out

14. We had many pens, but ink.

A. few

B. a few

C. not many

D. not much

15. The water steam when the temperature is above 100℃.

A. becomes into

B. makes into

C. takes into

D. turns into

16. Of all the actresses, she speaks English __________.

A. the most fluent

B. most fluently

C. better

D. the most beautiful

17. Mary and Bob _______ married on 9th April, 2009. They in love for a long time.

A. get…are

B. got…have been

C. have got…were

D. got…were

18. The girl wanted her brother to turn off the TV set.

A. afraid

B. frightened

C. frightening

D. frighten

19. The doctor on the boy as soon as he there.

A. operates…gets

B. operates…will get

C. will operate... gets

D. will operate…get

20. The _______ soldier was sent to the field hospital.

A. hurt

B. wounded

C. hurted

D. Harmed

21. The noise of the birds broke the morning’s _________.

A. peace

B. piece

C. place

D. quiet

22. We went on with our work without a _______.

A. stopping

B. break

C. relax

D. hobby

23. Go _________. We will help you.

A. ahead

B. on with

C. over

D. about

24. This English paper is ________ once a week.

A. public

B. put

C. published

D. set

25. Don’t worry about me. I’ll be back ________.

A. before long

B. long before

C. for a short time

D. just now

26. They have many ________ including three black cats.

A. pandas

B. pears

C. pets

D. peaches

27. You’re _______ late. The manager has already come.

A. terrible

B. nearly

C. terribly

D. near

28. He living in the country to the city.

A. likes

B. prefers

C. enjoys

D. loves

29. There is in today’s newspaper.

A. new anything

B. new something

C. anything new

D. something new

30. Help to the apples, children.

A. you

B. yours

C. yourselves

D. yourself

31. I’ll finish this work a week.

A. in

B. after

C. before

D. on

32. Neither of the twins clever, I’m afraid.

A. aren’t

B. are

C. isn’t

D. is

33. The ice is too thin for you to .

A. walk

B. walking

C. walk on it

D. walk on

34. I’ll give it to her as soon as she back .

A. come

B. came

C. will come

D. comes

35. We all carefully but we nothing.

A. listened…listened to

B. heard…heard

C. listened…heard

D. heard…listened to

2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案14参考答案

1.B 2.A 3.B 4.D 5.C 6.D 7.A 8.C 9.B 10.D

11.B 12.B 13.D 14.D 15.D 16.B 17.B 18.B 19.C 20.B

21.A 22.B 23.A 24.C 25.A 26.C 27.C 28.B 29.D 30.C

31.A 32.D 33.D 34.D 35.C




注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准


未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成人高考 [https://www.jsckw.cn/]
本文关键词: 江苏成人高考高起专,高起专复习资料
本文地址:https://www.jsckw.cn//gaoqizhuan/435.html

上一篇: 2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案13
下一篇:2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案15

江苏成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月24、25日】

江苏成考考前培训江苏成考预报名
距2020全国成人高考:仅剩
0
天!
【请广大考生提前备考】
加入江苏成考公众号

扫一扫加入公众号

随时获取成考政策、通知、公告以及各类学习资料、学习方法、教程。

江苏成人高考 | 关于我们 | 公司动态 | 免责声明 | 隐私条款 | 联系我们
Copyright 2019-2020 江苏成人高考网_江苏成考网 All Rights Reserved. 备案号 苏ICP备19011022号-2
本站地址:江苏省苏州市常熟新颜路1号
咨询电话:0512-52936332 
扫一扫关注微信公众号
随时获取成考政策、通知、公告以及
各类学习资料、学习方法、教程
立即关注