江苏成考网
  • 咨询电话:0512-52936332
城市:苏州 | 南京 | 无锡 | 常州 | 盐城 | 镇江 | 南通 | 徐州 | 宿迁 | 扬州 | 泰州 |
热门搜索:成考高效提分 | 低学历升本科 | 考生查询 | 服务大厅 |

2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案13

2020-01-03   来源:江苏成考信息网    点击:
作者:

【导语】2020年江苏成人高考已经可以开始报考,已经报考的考生们最重要的事情就是复习备考了,复习可以使你更好发挥知识的作用,熟能生巧,融会贯通,下面江苏成人高考网给大家整理了2020年江苏成考高起专英语模拟试题及答案,供备考考生参考复习。

2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案13

1. There is _______ old woman in the car.

A. / B. the

C. a D. an

2. My mother is ______. I have to look after her.

A. in the hospital

B. at a hospital

C. in hospital

D. in a hospital

3. Miss Chen _____ 20 dollars buying a new handbag last week.

A. paid B. spent

C. cost D. took

4. The teacher told the children, “It is very important _____ careful ______fire.

A. to be; with B. is; with

C. being; with D. to be; to

5. ---_____ is Mike?

---I think he’s at school.

A. who B. where

C. what D. how

6. _____ exciting film it is!

A. what an B. what

C. how an D. how

7. John told me to ________ the pictures _______ tomorrow.

A. take; here

B. bring; there

C. taking; there

D. bring; here

8. There ______ a lot of ______ in the kitchen and it was very _______.

A. was; smoke; hot

B. were; smokes; hot

C. was; smoke; hotter

D. were; smoke; hotter

9. Do you ______ drive on the left in Britain?

A. have to B. must

C. should D. may

10. It’s very hot today. Please keep the windows _______.

A. opening B. open

C. opens D. to open

11. --- I haven’t seen Li Wei for three days. Is he ill?

---______. His mother told me that he was in hospital.

A. I am afraid so

B. I hope not

C. I don’t hope

D. I am afraid not

12. I’d been expecting _____ letters the whole morning, but there weren’t _____ for me

A. some, any

B. a few, none

C. some, one

D. many, none

13. --- I called you yesterday evening, but there was no answer.

--- Oh. I am sorry I ____ dinner at my friend’s home.

A. have

B. had

C. was having

D. have had

14. --- I was told to be here before eight.

--- Oh, you_____. I’m sorry for not telling you that we have changed the plan.

A. must B. can’t

C. may D. needn’t

15. ---Jimmy is leaving for a holiday.

---Really? Where _____ he _____?

A. has, gone B. will, go

C. did, go D. does, go

16. ---Shall we go on working?

---Yes, _____ I prefer to have a rest.

A. when B. if

C. because D. though

17. --- What delicious cakes!

--- They would taste ____ with butter.

A. good B. better

C. bad D. worse

18. She ______ so much ______her mother.

A. looks; like

B. looks; for

C. looks; after

D. looks forward; to

19. Mr white likes to live in a ______ place.

A. quite B. quie

C. quick D. quietly

20. Kate has a cat ______ Mimi.

A. called B. call

C. to call D. calling

21. Xiao Ming wears a pair of glasses and always looks at people _____ his glasses.

A. through B. on

C. thought D. by

22. I like this silk dress , and it _____ so soft and comfortable.

A. is feeling B. feels

C. has felt D. is felt

23. Would you please drive faster? My flight is ______

A. taking off B. getting off

C. turning off D. putting off

24. --- Can you speak French?

--- Only _______.

A. little B. a little

C. few D. a few

25. I can’t go with you. I have _____ to do.

Many works

B. a lot of works

C. much works

D. many work

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案13参考答案

1 D 2 D 3 B 4 A 5 B 6 A 7 D 8 A 9 A 10 B

11 A 12 A 13 C 14 D 15 B 16 D 17 B 18 A 19 B 20 A

21 A 22 B 23 A 24 B 25 C



注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准


未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成人高考 [https://www.jsckw.cn/]
本文关键词: 江苏成人高考高起专,高起专复习资料
本文地址:https://www.jsckw.cn//gaoqizhuan/434.html

上一篇: 2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案12
下一篇:2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案14

江苏成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月24、25日】

江苏成考考前培训江苏成考预报名
距2020全国成人高考:仅剩
0
天!
【请广大考生提前备考】
加入江苏成考公众号

扫一扫加入公众号

随时获取成考政策、通知、公告以及各类学习资料、学习方法、教程。

江苏成人高考 | 关于我们 | 公司动态 | 免责声明 | 隐私条款 | 联系我们
Copyright 2019-2020 江苏成人高考网_江苏成考网 All Rights Reserved. 备案号 苏ICP备19011022号-2
本站地址:江苏省苏州市常熟新颜路1号
咨询电话:0512-52936332 
扫一扫关注微信公众号
随时获取成考政策、通知、公告以及
各类学习资料、学习方法、教程
立即关注