江苏成考网
  • 咨询电话:0512-52936332
城市:苏州 | 南京 | 无锡 | 常州 | 盐城 | 镇江 | 南通 | 徐州 | 宿迁 | 扬州 | 泰州 |
热门搜索:成考高效提分 | 低学历升本科 | 考生查询 | 服务大厅 |

2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案6

2020-01-03   来源:江苏成考信息网    点击:
作者:

【导语】2020年江苏成人高考已经可以开始报考,已经报考的考生们最重要的事情就是复习备考了,复习可以使你更好发挥知识的作用,熟能生巧,融会贯通,下面江苏成人高考网给大家整理了2020年江苏成考高起专英语模拟试题及答案,供备考考生参考复习。

2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案6

1. “Whose idea is it?” “ It’s ________.”

A. the idea of her

B. the idea of him

C. an idea of them

D. an idea of theirs

2. The children got to the zoo after walk.

A. half hour’s

B. half a hour’s

C. half an hour’s

D. half hour

3. The light was on all day long. I didn’t know who .

A. has turned it on

B. has turned on it

C. had turned it on

D. had turned on it

4. “Does she speak English or Russian?” “She doesn’t speak .”

A. neither

B. none

C. either

D. all

5. “How has your friend stayed in your home?” “Two weeks.”

A. many time

B. long

C. long time

D. much long

6. Think it over, you will find a way.

A. or

B. and

C. before

D. yet

7. “Where is your daughter?” “He school.”

A. was in

B. will be at

C. has been to

D. has gone to

8. “How is your son today?” “He is .”

A. very good

B. very well

C. a teacher

D. kind

9. John dashed back into the room and saw .

A. what is wrong

B. what was wrong

C. what wrong was

D. if was wrong

10. Is this house large enough for us ?

A. living

B. living in

C. to live

D. to live in

11. This computer is than that one.

A. much expensive

B. much more expensive

C. most expensive

D. the most expensive

12. On the first day at work I introduced to the class.

A. me

B. my

C. myself

D. I

13. There is milk in the bottle.

A. no any

B. not a

C. no

D. not many

14. Stop talking. I have words to say.

A. little

B. a little

C. few

D. a few

15. Do you know who the picture? It’s upside-down.

A. hung

B. hang

C. hanged

D. hanging

16. “Which girl is your daughter, Mr. White? ”

“Oh, look, that little one in red.”

A. a

B. an

C. /

D. the

17. The thing to remember is to close the windows before you leave.

A. only

B. most important

C. very

D. biggest

18. WTO is the short form for World Trade ___________.

A. Organization

B. Occupation

C. Owner

D. Office

19. He is a man who is fond of ________ activities.

A. outdoor

B. outside

C. out

D. out of

20. We should walk on the _________ not on the road.

A. pavement

B. street

C. way

D. corner

21. They have many ________ including three black cats.

A. pandas

B. pears

C. pets

D. peaches

22. You’re late. The manager has already came.

A. terrible

B. nearly

C. terribly

D. near

23. He living in the country to the city.

A. likes

B. prefers

C. enjoys

D. loves

24. There is in today’s newspaper.

A. new anything

B. new something

C. anything new

D. something new

25. Help to the apples, children.

A. you

B. yours

C. yourselves

D. yourself

26. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.

A. Toms … my … he

B. Tom's … mine … his

C. Tom's … mine … him

D. Tom's … my … his

27. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”

“It’s hard to say.___________ people, I think.”

A. Million of

B. Millions of

C. Two millions of

D. Two million of

28. 13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.

A. showed

B. made out

C. had

D. turned out

29. We had many pens, but ink.

A. few

B. a few

C. not many

D. not much

30. The water vapour when the temperature is above 100℃.

A. becomes into

B. makes into

C. takes into

D. turns into

31. China is a country a very long history, a rich culture and many beautiful places.

A. has

B. for

C. in

D. with

32. Have you ever why some people are left-handed.

A. wondered

B. thought

C. believed

D. expected

33. I’ll go up the ladder, and you can the tools up to me.

A. give

B. put

C. hand

D. point

34.________ away this dirty shirt and bring me a clean one.

A. Pick

B. Bring

C. Carry

D. Take

35. We should plant more trees because they CO2 and let out O2.

A. take in

B. take off

C. take out

D. take away

2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案6

1.D 2.C 3.C 4.C 5.B 6.B 7.D 8.B 9.B 10.D 11.B 12.C 13.C 14.D 15.A

16.C 17.B 18.A 19.A 20.A 21.C 22.C 23.B 24.D 25.C 26.B 27.B 28.D 29.D 30.D

31.D 32.A 33.C 34.D 35.A




注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准


未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成人高考 [https://www.jsckw.cn/]
本文关键词: 江苏成人高考高起专,高起专复习资料
本文地址:https://www.jsckw.cn//gaoqizhuan/427.html

上一篇: 2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案5
下一篇:2020年江苏成人高考高起专《英语》练习题及答案7

江苏成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月24、25日】

江苏成考考前培训江苏成考预报名
距2020全国成人高考:仅剩
0
天!
【请广大考生提前备考】
加入江苏成考公众号

扫一扫加入公众号

随时获取成考政策、通知、公告以及各类学习资料、学习方法、教程。

江苏成人高考 | 关于我们 | 公司动态 | 免责声明 | 隐私条款 | 联系我们
Copyright 2019-2020 江苏成人高考网_江苏成考网 All Rights Reserved. 备案号 苏ICP备19011022号-2
本站地址:江苏省苏州市常熟新颜路1号
咨询电话:0512-52936332 
扫一扫关注微信公众号
随时获取成考政策、通知、公告以及
各类学习资料、学习方法、教程
立即关注