江苏成考网
  • 咨询电话:0512-52936332
城市:苏州 | 南京 | 无锡 | 常州 | 盐城 | 镇江 | 南通 | 徐州 | 宿迁 | 扬州 | 泰州 |
热门搜索:成考高效提分 | 低学历升本科 | 考生查询 | 服务大厅 |

2020年成考高起点英语完型填空试题五

2020-07-25   来源:江苏成考信息网    点击:
作者:

【摘要】我们在参加任何考试,要想通过,重在态度,态度决定一切高度,只要大家认真练习,通过考试其实很简单,下面我们练习《2020年成考高起点英语完型填空试题五》。

2020年成考高起点英语完型填空试题五

完形填空(共 15 小题;每题 2 分,共 30 分)

通读下面的短文,掌握其大意。然后从每小题的四个选项中选出可填人相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

The people who lives in the far North are called Eskimos(爱斯基摩人).In the world of ice and snow it is 1____ to grow plants for food.The Eskimos must hunt and fish during the whole year to 2 ____themselves and their families with food.In winter,they hunt the seal(海豹) 3____ the polar(极地的)bear.When they hunt the seal, they 4____ a hole in the ice and try to 5____ the seal when it comes up to breathe.

In summer,the Eskimos hunt 6____ animals。and they also hunt birds and catch fish. 7____ that is useful is saved.The Eskimos use the meat from animals for food.They melt(融化)the fat from their bodies and use the 8____ as fuel( 燃 料 ).They make tools out of animals bones.The skin and furs of animals are used for making clothing.

If an Eskimo is 9____ lucky,he may kill a whale(鲸鱼),10____ a dead whale may wash up on the shore near his house.The whale is an especially useful animal,because it gives a great 11____ of oil.

There is 12____ wood at all where the Eskimos live.Eskimos 13____ all their wood from the sea.Sometimes floating wood fromplaces.farther south washes up on the shore.

Most Eskimo houses are 14____ of stones.Instead of a door , there is a long,low tunnel (地道) 15____ into the house.People have to crawl(爬)through the tunnel in order to enter the house.

1.A.important B.impossible C.impolite D.Interesting

2.A.supply B.find C.look for D.Give

3.A.or B.and C.but D.With

4.A.find B.cut C.beat D.Strike

5.A.kill B.beat C.hold D.Catch

6.A.another B.other C.others D.New

7.A.Something B.Everything C.Anything D.Nothing

8.A.fat B.liquid C.oil D.Rest

9.A.much B.oftenC.not D.Very

10.A.and B.or C.otherwise D.But

11. A.many B.much C.number D.Deal

12.A.not B.no C.none D.little

13.A.find B.have C.receive D.Get

14. A.built B.constructed C.made D.Piled

15.A.going B.coming C.leading D.Winding

参考答案:

1.B 2.A 3.B 4.B 5.A 6.B 7.B 8.C 9.D 10.B

11.D 12.B 13.D 14.C 15.C


注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准


未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成人高考 [https://www.jsckw.cn/]
本文关键词: 成考高起点英语
本文地址:https://www.jsckw.cn//gaoqizhuan/1078.html

上一篇: 2020年成考高起点英语完型填空试题四
下一篇:2020年成考高起点英语完型填空试题六

江苏成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月30、31日】

江苏成考考前培训江苏成考预报名
距2021全国成人高考:仅剩
0
天!
【请广大考生提前备考】
加入江苏成考公众号

扫一扫加入公众号

随时获取成考政策、通知、公告以及各类学习资料、学习方法、教程。

江苏成人高考 | 关于我们 | 公司动态 | 免责声明 | 隐私条款 | 联系我们

Copyright 2019-2020 江苏成人高考网_江苏成考网 All Rights Reserved. 备案号 苏ICP备19011022号-2

版权所有为:常熟市新晨教育咨询有限公司

本站地址:江苏省苏州市常熟新颜路1号
咨询电话:0512-52936332 
扫一扫关注微信公众号
随时获取成考政策、通知、公告以及
各类学习资料、学习方法、教程
立即关注