江苏成考网
  • 咨询电话:0512-52936332
城市:苏州 | 南京 | 无锡 | 常州 | 盐城 | 镇江 | 南通 | 徐州 | 宿迁 | 扬州 | 泰州 |
热门搜索:成考高效提分 | 低学历升本科 | 考生查询 | 服务大厅 |

2020年江苏成人高考高起本《英语》模拟试题11

2020-02-15   来源:江苏成考信息网    点击:
作者:

【摘要】目前受疫情的影响,很多准备参加成人高考的考试假期都延长了,闲在在家无聊?不妨复习成人高考吧!为方便考生复习,小编整理了成人高考高起本《英语》模拟试题,以下是“2020年成人高考高起本《英语》模拟试题1”,希望对大家有用!

2020年江苏成人高考高起本《英语》模拟试题11

1. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

A. just has got married

B. has just married

C. was just married

D. has just got married

2. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

A. had to

B. have to

C. has to

D. must have to

3. Rarely _______ so difficult a problem.

A. she could have faced with

B. could have she faced with

C. she could have been faced with

D. could she have been faced with

4. ______ a dog on the road, the car stopped.

A. Having seen

B. On seeing

C. The driver seeing

D. Seeing

5. I asked my teacher _______.

A. what courses should I take

B. should I take what courses

C. I should take what courses

D. what courses I should take

6. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

A. right away

B. all at once

C. all of a sudden

D. all right

7. There aren’t many pandas ________ in the world today.

A. alive

B. living

C. lively

D. lived

8. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

A. that we use

B. as we use

C. as we use them

D. that we use them

9. It _______ to me that he was jealous.

A. happened

B. took

C. occurred

D. felt

10. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

A. were heated

B. must be heated

C. is heated

E. be heated

11. Please ______ me at the station on time.

A. meeting

B. to meet

C. meet

D. met

12. _______ “hello”, he reached out his hand.

A. Said

B. Saying

C. To say

D. Say

13. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

A. attracted

B. tempted

C. persuaded

D. tended

14. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

A. not until…that

B. after…when

C. until…then

D. before…that

15. Please telephone me half an hour _______.

A. in charge

B. in advance

C. in time

D. in front

16. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

A. are

B. is

C. are being

D. is being

17. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

A. refer

B. suggest

C. recommend

D. propose

18. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

A. reported

B. reports

C. has been reported

D. has reported

19. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

A. as

B. so as to

C. so that

D. so as

20. His report on the space exploration was really ________.

A. exciting

B. excited

C. excitement

D. excitedly


2020年成人高考高起本《英语》模拟试题11参考答案

1.D 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.A 8.B 9.C 10.D

11.C 12.B 13.B 14.A15.B 16.A 17.C 18.C 19.C 20.A



注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准


未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 江苏成人高考 [https://www.jsckw.cn/]
本文关键词: 江苏成人高考高起本
本文地址:https://www.jsckw.cn//gaoqiben/622.html

上一篇: 2020年江苏成人高考高起本《英语》模拟试题10
下一篇:2020年江苏成人高考高起本《英语》模拟试题12

江苏成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月24、25日】

江苏成考考前培训江苏成考预报名
距2020全国成人高考:仅剩
0
天!
【请广大考生提前备考】
加入江苏成考公众号

扫一扫加入公众号

随时获取成考政策、通知、公告以及各类学习资料、学习方法、教程。

江苏成人高考 | 关于我们 | 公司动态 | 免责声明 | 隐私条款 | 联系我们
Copyright 2019-2020 江苏成人高考网_江苏成考网 All Rights Reserved. 备案号 苏ICP备19011022号-2
本站地址:江苏省苏州市常熟新颜路1号
咨询电话:0512-52936332 
扫一扫关注微信公众号
随时获取成考政策、通知、公告以及
各类学习资料、学习方法、教程
立即关注